Благодарница/Gratitude

рекламнолого1

sobal_pashev za PGСОБАЛ „АКАДЕМИК ПАШЕВ”Болница со редок висококвалитетен, професионален и стручен кадар на Балканот. Благодарност што ни ги одржуваат нашите очи здрави и нашиот вид бистар, без кои не би можеле да читаме, пишуваме и собираме значајни текстови.

 

Pilko-girlko za PG

ГОСТИЛНИЦА „ПИЛКО-ГРИЛКО”Современа македонска симпозија – место каде со квалитетно вино, пиво или ракија, и со вкусно пилешко месо и друг вид на јадења се споделуваат искуствата од секојдневието.

 

Grimi za PG

СЛАТКАРНИЦА „ГРИМИ”Со нивните превкусни торти и колачи го поттикнуваме нашиот мозок, овозможувајќи ни полесна умствена работа.

 

for-za-bezb za PG

ФОРУМ ЗА БЕЗБЕДНОСТБлагодарност за соработката, стручното советување и запознавање од полето на безбедноста и одбраната.

 

2ornament