%d0%be%d0%b4%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82-%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%b4%d0%be%d0%bd-%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d1%82%d0%be%d0%bd

 

 

 

  • Пофалби од Џон Кери за сместувањето на иранските муџахедини во Албанија, вест од 14 Февруари 2016 година – линк: (http://www.voanews.com/a/us-albania/3190311.html)