%d0%be%d0%b4%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82-%d0%bf%d0%b5%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%b3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Кинеските и грчките лидери се за продлабочување на меѓусебната соработка, вест од 05 Октомври 2016 година – линк: (http://apokoronasnews.gr/9494-2/)