%d0%be%d0%b4%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82-%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%bb%d0%b8%d0%bd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Српскиот економски раст ги зголемува шансите за пристап кон ЕУ, но постои загриженост од национализам според Хан, вест од 10 Ноември 2016 година – линк: (https://euobserver.com/enlargement/135858)