Наслов: ХРОНОГРАФИЈА НА МИХАИЛ ПСЕЛ

А. Автор: Михаил Псел

Michael_Psellos1

Б. Година на издавање: /

В. Јазик: превод на англиски од Џ. М. Хасеј

Г. Краток опис: 178 стр.

СОДРЖИНА

1) INTRODUCTION

2) BOOK 1

3) BOOK 2

4) BOOK 3

5) BOOK 4

6) BOOK 5

7) BOOK 6

8) BOOK 7

Д. За набавување на книгата: Книгата може да се добие во електронски формат и нарачката е бесплатна.

преземете ја книгата/download the book

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab