Наслов: МЕДИТАЦИИ

А. Автор: Марко Аврелиј

%d0%bc%d0%b0%d1%83%d1%80

Б. Година на издавање: /

В. Јазик: превод на англиски од Мерик Касабон

Г. Краток опис: 128 стр.

СОДРЖИНА

1) INTRODUCTION

2) THE FIRST BOOK

3) THE SECOND BOOK

4) THE THIRD BOOK

5) THE FOURTH BOOK

6) THE FIFTH BOOK

7) THE SIXTH BOOK

8) THE SEVENTH BOOK

9) THE EIGHT BOOK

10) THE NINTH BOOK

11) THE TENTH BOOK

12) THE ELEVENTH BOOK

13) THE TWELFTH BOOK

14) APPENDIX

15) NOTES

16) GLOSSARY

17) A PARTING THOUGHT

Д. За набавување на книгата: Книгата може да се добие во електронски формат и нарачката е бесплатна.

преземете ја книгата/download the book

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab