Наслов: СТРАТАГЕМИ

А. Автор: Полијан

Б. Година на издавање: /

В. Јазик: превод на англиски од Р. Шепард

Г. Краток опис: 415 стр.

СОДРЖИНА

1) ADVERTISEMENT

2) PRELIMINARY DISCOURSE

3) BOOK I

4) BOOK II

5) BOOK III

6) BOOK IV

7) BOOK V

8) BOOK VI

9) BOOK VII

10) BOOK VIII

Д. За набавување на книгата: Книгата може да се добие во електронски формат и нарачката е бесплатна.

преземете ја книгата/download the book

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab