СЀ НИ Е ЗАЛУДНО, АКО НЕ ГО СОЧУВАМЕ ИМЕТО ХРИСТОВО!

Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух, Амин! И оваа вечер повторно се собравме сите, драги браќа и … More

ARISTOTLE’S PHILOSOPHY OF EQUALITY, PEACE & DEMOCRACY

The son of a doctor, Aristotle was born in the city of Stagira in Macedonia in the year 384 BC, … More